Anne Thykier

Anne er pædagog og har været i Home, som vikar siden 2013 og som fuldtids pædagog fra december 2016. “Home er for mig noget ganske særligt. Et varmt og trygt hjem, hvor hjerteligheden og omsorgen mærkes tydeligt, så snart man træder ind. Der tages et særligt hensyn til den enkelte unge, såvel som der stilles forskellige krav, akkurat som i en familie. For mig har arbejdet med den enkelte unge stor betydning, at lære dem og deres historie at kende og dermed, forstå dem og forstå, hvordan jeg bedst støtter og hjælper, jeg går gerne ind og vikarierer for den/de voksne de har manglet i deres liv, hjælper den unge med at se familiemønstre og egen rolle, i håbet om at samværet med familien bliver forbedret. I Home finder jeg høj faglighed og stor reflektion og jeg inspireres dagligt. Jeg elsker at være i Home, hvor der er præcis de værdier, som jeg mener har betydning i anbragte unges liv.”

Anne har – ud over sin pædagoguddannelse – et toårigt grundforløb som psykoterapeut, og “et hav” af kurser og i supervision. Anne har erfaring fra arbejde i daginstitutioner, som børnehaveklasseleder og på døgninstitutioner, og som kontaktpædagog for udsatte unge og på opholdssteder.

Privat bor Anne på en gård, har to voksne piger, hund og kat, og er tidligere ejer af islandske heste. Anne elsker naturen, gammelt skrammel, gøre fund mm.

  • Pædagog
  • Pyskoterapeut