Jorun Anfinnsdottir Magnussen

Jorun er en af Homes grundlæggere og refereres ofte til som “Homes mor”. Jorun har det overordnede ansvar for den socialpædagogiske behandling, og tilretter den bedst mulige udviklingsplan for de unge i samarbejde med alle relevante instanser – forvaltninger, psykiatere, psykologer, forældre og så videre.

“Det er næring for mig at se de unge udvikle sig og blive glade mennesker med fodfæste i livet og tro på sig selv. Home skal være et sandt hjem for de unge, og de skal føle sig holdt af som betydningsfulde dele af det fællesskab, der er Home. Jeg elsker at bruge både min faglighed og mit hjerte til at knytte relationer til gavn for de unge – og alle os andre. Disse relationer må gerne være livslange. For mig er Home min familie og mit hjerteblod.”

Jorun har en færøsk baggrund og er på Færøerne mindst en gang om året. Joruns skønne søn Magnus er 23 og bor på Lykke Marie – et hjem for unge med multiple handicaps.

Jorun er modtager af Hanna Prisen 2016. Prisen er stiftet af Huset Zornig og bliver tildelt en person, der gennem sit vedholdende og kærlige engagement er rollemodel og fyrtårn for udsatte mennesker. Prisen er opkaldt efter Hanna Andresen, leder af Gademix i Kolding, som utrætteligt siden 1999 har insisteret på, at hvert enkelt barn og ung er unikt og har krav på at få den omsorg, kærlighed, opmærksomhed, kontakt, opdragelse, kontinuitet og stabilitet, der er afgørende for personlig udfoldelse, udvikling og sundhed.

  • Familieterapeut
  • Pædagog
  • Psykoterapeut